Opa Dam opent zijn bakkerij in Nieuw-Beijerland
In 1887 start opa Dam zijn eerste bakkerij. Machines waren er nog nauwelijks en al gauw was hij een echte dorpsbakker.
Wij zijn een echt familiebedrijf dat al sinds 1887 van vader op zoon overgaat. Inmiddels staat de 5e generatie aan het roer en maken we nog steeds met veel passie heerlijke verse producten.
Wij produceren elke dag met veel passie vers brood, vers kleinbrood, gebak en heerlijke taarten. Bekend zijn onze bolussen en tompoucen, die al jaren favoriet zijn bij onze klanten.
In 1887 start opa Dam zijn eerste bakkerij. Machines waren er nog nauwelijks en al gauw was hij een echte dorpsbakker.
Opa Dam koopt een een pandje in Nieuw-Beijerland en gaat vanuit daar brood bakken. Na een aantal jaar wordt er een klein busje aangeschaft om de mensen in het buitengebied ook te kunnen bedienen.
Zoon Kees neemt bakkerij Tanis over in Ouddorp. Deze bakker stopt ermee en Kees Dam pakt deze kans om hier een tweede bakkerij Dam van te maken. En met succes!
Door gestage groei, mede door dat we gaan leveren aan supermarkten door het hele land wordt het pand in Ouddorp veel te klein. We bouwen ons huidige pand in Stellendam waar we veel meer slagkracht hebben om de supermarkten te bedienen. Tot op de de dag van vandaag zitten we hier met veel plezier.